Huisartsenpraktijk Asperen

Huisartsenpraktijk Asperen is een Arts gelegen aan Van Langerakstraat 4 in Asperen.

Meer informatie over Huisartsenpraktijk Asperen in Asperen

Huisartsenpraktijk Asperen biedt nu de mogelijkheid om online zorgzaken te regelen via het patiëntenportaal MijnGezondheid.net en de MedGemak-app. Hiermee kunnen patiënten medicijnen bestellen en vragen stellen (E-consult) op elk moment van de dag. Het inplannen van afspraken kan helaas nog niet online worden gedaan. Op woensdagmiddag is de praktijk gesloten, maar voor spoedgevallen kan er telefonisch contact worden opgenomen met de waarneemgroep Leerdam. Als het niet mogelijk is om naar de praktijk te komen, kunnen huisbezoeken worden aangevraagd. Voor dringende medische problemen buiten openingstijden kan er contact worden opgenomen met de Centrale Huisartsenpost in Gorinchem. In geval van een levensbedreigende situatie moet altijd 112 worden gebeld. Er is een team van huisartsen aanwezig op verschillende dagen van de week, en een van de huisartsen is onlangs met pensioen gegaan. De praktijk voert actie voor goede huisartsenzorg en maakt zich zorgen over de druk op de huisartsenzorg. Verder is het belangrijk om te weten dat huisartsen en apotheken medische gegevens kunnen delen met andere zorgaanbieders via het beveiligde netwerk van het Landelijk Schakel Punt (LSP). En tot slot kunnen mensen met behulp van de website "Moet ik naar de dokter?" zelf beoordelen of en wanneer het nodig is om een huisarts te raadplegen.

Wil je weten wat Huisartsenpraktijk Asperen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huisartsenpraktijk Asperen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huisartsenpraktijk Asperen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huisartsenpraktijk Asperen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Huisartsenpraktijk Asperen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huisartsenpraktijk Asperen

Bezoekers bekeken ook