Huisartsenpraktijk De Plataan

Huisartsenpraktijk De Plataan is een Huisarts gelegen aan Koningsweg 18 in Geldermalsen.

Meer informatie over Huisartsenpraktijk De Plataan in Geldermalsen

Op de website Thuisarts.nl kunt u betrouwbare en onafhankelijke informatie vinden over gezondheid en ziekten. Daarnaast kunt u op de website van huisartsenpraktijk De Plataan in Geldermalsen informatie vinden over de praktijk en de verschillende diensten die zij aanbieden. Zo kunt u bijvoorbeeld een e-consult aanvragen, herhaalmedicatie bestellen en bloed laten prikken op afspraak. De praktijk benadrukt ook de nadelen van het kiezen voor een andere apotheek dan de lokale apotheek, zoals het zelf moeten ophalen van recepten en zorgen voor spoedmedicatie. Verder wordt de naam van de praktijk, De Plataan, verklaard aan de hand van de geschiedenis van Hippocrates van Kos, de grondlegger van de westerse geneeskunde. Tot slot wordt er informatie gegeven over het al dan niet delen van medische gegevens op het LSP en het tijdig afzeggen van afspraken om kosten te voorkomen.

Wil je weten wat Huisartsenpraktijk De Plataan verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huisartsenpraktijk De Plataan of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huisartsenpraktijk De Plataan? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huisartsenpraktijk De Plataan het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Huisartsenpraktijk De Plataan reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huisartsenpraktijk De Plataan

Bezoekers bekeken ook