Huisartsenpraktijk de Wiel, Locatie Heukelum

Huisartsenpraktijk de Wiel, Locatie Heukelum is een Huisarts gelegen aan Voorstraat 5 in Heukelum.

Meer informatie over Huisartsenpraktijk de Wiel, Locatie Heukelum in Heukelum

Deze website maakt gebruik van cookies en door het gebruik van de website stem je in met het gebruik ervan. Bij een bezoek aan de huisartsenpraktijk wordt gevraagd om geen deodorant, parfum, aftershave of sterk geparfumeerde zeep te gebruiken om allergische reacties bij medewerkers en medepatiënten te voorkomen. De praktijk strekt zich uit over verschillende gebieden en staat open voor nieuwe patiënten. Er zijn vier locaties van de praktijk: Schoonrewoerd, Leerbroek, Leerdam en Heukelum. Tijdens de zomersluiting is steeds één locatie enkele weken gesloten, maar de uitdeelpost en uitdeelautomaten blijven open. Het Result laboratorium prikt bloed op verschillende dagen op de locaties. Met MijnGezondheid.net kun je online je zorgzaken regelen bij je huisarts of apotheek. De huisartsenpraktijk is telefonisch bereikbaar op werkdagen en heeft ook avond- en ochtendspreekuren. De contactgegevens van de verschillende locaties staan vermeld op de website.

Wil je weten wat Huisartsenpraktijk de Wiel, Locatie Heukelum verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huisartsenpraktijk de Wiel, Locatie Heukelum of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huisartsenpraktijk de Wiel, Locatie Heukelum? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huisartsenpraktijk de Wiel, Locatie Heukelum het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Huisartsenpraktijk de Wiel, Locatie Heukelum reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huisartsenpraktijk de Wiel, Locatie Heukelum

Bezoekers bekeken ook