Huisartsenpraktijk Ons Huis

Huisartsenpraktijk Ons Huis is een gelegen aan Herman Kuijkstraat 11 in Geldermalsen.

Meer informatie over Huisartsenpraktijk Ons Huis in Geldermalsen

Bij Huisartsenpraktijk Ons Huis kunt u online uw medische zaken regelen en inzage krijgen in uw dossier. U kunt hen bellen voor vragen, een afspraak of spoed, zowel tijdens kantoortijden als daarbuiten. Er is een tevredenheidsonderzoek waar u aan kunt deelnemen en er is actueel nieuws te vinden. Daarnaast is er een landelijke campagne genaamd "Weet u wat u wilt?" waar de praktijk aan meedoet. Op de website is een handige tool te vinden waarmee u in 1 minuut kunt bepalen of u een afspraak moet maken bij de dokter. Ook kunt u hier controleren of uw huisarts toegang heeft tot uw dossier bij de huisartsenpost. Verder is er de mogelijkheid om een enquête in te vullen over de praktijk en de huisartsen.

Wil je weten wat Huisartsenpraktijk Ons Huis verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huisartsenpraktijk Ons Huis of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huisartsenpraktijk Ons Huis? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huisartsenpraktijk Ons Huis het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Huisartsenpraktijk Ons Huis reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huisartsenpraktijk Ons Huis

Bezoekers bekeken ook