Huisartsenpraktijk Ophemert, Eerstelijns Centrum Tiel

Huisartsenpraktijk Ophemert, Eerstelijns Centrum Tiel is een Huisarts gelegen aan Weverstraat 2 in Ophemert.

Meer informatie over Huisartsenpraktijk Ophemert, Eerstelijns Centrum Tiel in Ophemert

Het Eerstelijns Centrum Tiel (ECT) biedt verschillende diensten aan om mensen te helpen met hun gezondheid. Ze geven advies over wanneer iemand naar de dokter moet en ze hebben een gezondheidscheck ontwikkeld. Daarnaast helpen ze mensen die willen stoppen met roken en hebben ze een deelkastje geplaatst met voedsel en toiletartikelen voor mensen die het financieel moeilijk hebben. Het ECT is ook betrokken bij een campagne over zelfmoordpreventie en heeft plaquettes geplaatst op bankjes in de stad. Minister Ernst Kuipers heeft het ECT bezocht en gesproken met huisartsen uit de regio. Verder biedt het ECT ook hulp aan mensen die behoefte hebben aan overzicht en contact met verschillende hulpverleners. Ze hebben ook toestemming nodig van patiënten om belangrijke medische gegevens te kunnen inzien. Het ECT verwijst mensen ook door naar de website Thuisarts.nl voor medische informatie. Het ECT werkt samen met ruim 200 zorgverleners om optimale zorg te bieden.

Wil je weten wat Huisartsenpraktijk Ophemert, Eerstelijns Centrum Tiel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huisartsenpraktijk Ophemert, Eerstelijns Centrum Tiel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huisartsenpraktijk Ophemert, Eerstelijns Centrum Tiel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huisartsenpraktijk Ophemert, Eerstelijns Centrum Tiel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Huisartsenpraktijk Ophemert, Eerstelijns Centrum Tiel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huisartsenpraktijk Ophemert, Eerstelijns Centrum Tiel

Bezoekers bekeken ook