Huisartsenpraktijk Tricht-Buurmalsen

Huisartsenpraktijk Tricht-Buurmalsen is een Huisarts gelegen aan Groeneweg 44 bis in Buurmalsen.

Meer informatie over Huisartsenpraktijk Tricht-Buurmalsen in Buurmalsen

Als huisartsen zijn we steeds meer bezig met preventie en het bewust maken van onze patiënten van hun gezondheidstoestand. Daarom hebben we een nieuw onderdeel toegevoegd aan onze website genaamd "Test mijn Gezondheid". Daarnaast adviseren we patiënten die op vakantie gaan om hun Medicijn Paspoort mee te nemen, waarin informatie staat over de medicijnen die ze gebruiken en eventuele allergieën of contra-indicaties. Ook is het nu mogelijk om online afspraken te maken zonder DigiD, zodat de juiste persoonsgegevens meteen in onze agenda staan. Verder kunnen patiënten hun dossier bekijken op MGn, een afspraak maken, herhaalrecepten aanvragen en een e-consult doen.

Wil je weten wat Huisartsenpraktijk Tricht-Buurmalsen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huisartsenpraktijk Tricht-Buurmalsen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huisartsenpraktijk Tricht-Buurmalsen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huisartsenpraktijk Tricht-Buurmalsen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Huisartsenpraktijk Tricht-Buurmalsen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huisartsenpraktijk Tricht-Buurmalsen

Bezoekers bekeken ook