huisartsenpraktijk vuren

huisartsenpraktijk vuren is een Huisarts gelegen aan in .

Meer informatie over huisartsenpraktijk vuren in

Welkom op de website van apotheekhoudende huisartsenpraktijk Vuren. De praktijk werkt volgens het principe van Meer tijd voor de patiënt (MtvP), waarbij de assistente aan de telefoon vragen stelt om de spreekuren beter in te plannen en de huisarts voldoende tijd te geven om te helpen. Daarnaast is er een patiëntenportaal beschikbaar waar herhaalrecepten kunnen worden aangevraagd en afspraken kunnen worden ingepland. Een belangrijke ontwikkeling is de introductie van Kijksluiter, een bibliotheek met animatievideo's waarin de belangrijkste informatie uit de bijsluiter van medicijnen begrijpelijk wordt uitgelegd. De praktijk is DEKRA gecertificeerd en werkt continu aan verbetering. Uit het recente patiënttevredenheidsonderzoek blijkt dat de praktijk gemiddeld een 8.1 scoort. Vanaf maart 2023 zal dokter Q. van der Toom een jaar in opleiding zijn in de praktijk. De opleiding tot huisarts vindt deels plaats bij het Erasmus MC en er kunnen video-opnames worden gemaakt voor educatieve doeleinden.

Wil je weten wat huisartsenpraktijk vuren verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van huisartsenpraktijk vuren of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij huisartsenpraktijk vuren? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je huisartsenpraktijk vuren het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar huisartsenpraktijk vuren reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. huisartsenpraktijk vuren

Bezoekers bekeken ook