Ijzervreter

Ijzervreter is een Trainingscentrum gelegen aan Boomkamp 22 in Geldermalsen.

Meer informatie over Ijzervreter in Geldermalsen

IJzervreter biedt actieve trainingen op maat aan voor teams en groepen. Het doel van deze trainingen is om samenwerking en ervaring te bevorderen, evenals respect en weerbaarheid. Tijdens de trainingen wordt er eerst kennisgemaakt met het team en wordt er gewerkt aan een sfeer van vertrouwen waarin iedereen zichzelf kan zijn. De trainer zorgt voor structuur, reflectie en indien nodig theoretische ondersteuning. Vervolgens wordt er in beweging gekomen om inzicht te krijgen in gedrag en processen. De trainingen richten zich op bewustwording van de individuele positie binnen de groep en er wordt besproken hoe men daar tegenaan kijkt. Er wordt ook besproken waarom bepaalde situaties zich voordoen, om zo richting te geven aan verdere ontwikkeling. Verbinding maken is een belangrijk aspect van de trainingen, waarbij deelnemers op een veilige en respectvolle manier ervaring kunnen opdoen. Groepscultuur, normen en waarden worden besproken en er wordt gewerkt aan gedragsverandering en het ontwikkelen van vaardigheden. De trainingen zijn divers en worden afgestemd op de leeftijd en conditie van de deelnemers, zodat iedereen kan meedoen.

Wil je weten wat Ijzervreter verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Ijzervreter of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Ijzervreter? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ijzervreter het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Ijzervreter reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Ijzervreter

Bezoekers bekeken ook