Illuminoo

Illuminoo is een Softwarebedrijf gelegen aan Genteldijk 28 in Geldermalsen.

Meer informatie over Illuminoo in Geldermalsen

Een van de mooie dingen in het leven is dat iedereen het op zijn eigen manier leidt. De wereld bestaat uit meer dan 7 miljard individuen, elk met hun eigen dromen, uitdagingen, doelen en worstelingen. Maar hoe ga je om met tegenslagen? Dat is geen makkelijke vraag. Het vereist inzicht in jezelf, in je dagelijkse patronen en in je persoonlijk welzijn. En hoe bereik je dit? Met NOOMI, een intelligente en zelflerende videodagboek-app op je telefoon, wordt werken aan je persoonlijke ontwikkeling en welzijn heel eenvoudig en toegankelijk. NOOMI leert jou persoonlijk kennen door je gedrag gedurende de dag te analyseren op terugkerende patronen via de sensoren in je telefoon, zoals geluid, beweging en locatie. Op basis van je dagelijkse patronen biedt NOOMI relevante uitdagingen, zoals een korte wandeling, oefening, mindfulness-tip of coachingsaanbeveling, en vraagt om feedback in de vorm van een korte videoboodschap. Door je feedback te analyseren, leert NOOMI welke ondersteuning het beste bij jouw dagelijkse praktijk en individuele behoeften past. En maak je geen zorgen, NOOMI is volledig veilig. We gebruiken onze eigen AI-technologie om alle gegevens lokaal op je mobiele telefoon te verwerken en op te slaan. Er worden geen persoonlijke gegevens met ons of anderen gedeeld!

Wil je weten wat Illuminoo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Illuminoo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Illuminoo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Illuminoo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Illuminoo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Illuminoo

Bezoekers bekeken ook