Ingrid's Haarstijl

Ingrid's Haarstijl is een Kapper gelegen aan De Geer 7, T1 in Ophemert.

Meer informatie over Ingrid's Haarstijl in Ophemert

Haar in Huis is een professionele, maar bescheiden kapperszaak in Ophemert. De klanten zijn erg tevreden over de huiselijke sfeer en het warme welkom dat ze altijd ontvangen. Ingrid, de kapster, is erg geliefd bij haar klanten. Ze begrijpt vaak al met een half woord wat de klant wil en heeft zelfs het kapsel van Elize voor haar bruiloft helemaal in model gebracht. Wat erg handig is, is dat Ingrid ook 's avonds geopend is, zodat klanten na hun eigen werkdag nog even snel langs kunnen komen. Het salon is alleen op afspraak geopend.

Wil je weten wat Ingrid's Haarstijl verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Ingrid's Haarstijl of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Ingrid's Haarstijl? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ingrid's Haarstijl het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Ingrid's Haarstijl reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Ingrid’s Haarstijl

Bezoekers bekeken ook