Installatiebedrijf Hol en Zoon

Installatiebedrijf Hol en Zoon is een Loodgieter gelegen aan Den Bommel 4 in Meteren.

Meer informatie over Installatiebedrijf Hol en Zoon in Meteren

Installatiebedrijf Hol is een betrouwbaar installatiebedrijf gevestigd in Meteren, in de mooie Betuwe. Ze bieden technisch advies en ontwerpen op maat voor installatiesystemen. Daarnaast zorgen ze ook voor de installatie van het systeem, met zo min mogelijk hinder voor de klant. Ook bieden ze service en onderhoud aan. Het bedrijf is dealer van verschillende merken en biedt diensten aan op het gebied van installatie, onderhoud en het verhelpen van storingen. De contactgegevens van het bedrijf zijn: Installatiebedrijf Hol, Den Bommel 4, 4194 TZ, Meteren, telefoonnummer 0345 569722, en e-mailadres info@installatiebedrijfhol.nl. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 8.00 tot 12.00 uur.

Wil je weten wat Installatiebedrijf Hol en Zoon verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Installatiebedrijf Hol en Zoon of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Installatiebedrijf Hol en Zoon? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Installatiebedrijf Hol en Zoon het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Installatiebedrijf Hol en Zoon reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Installatiebedrijf Hol en Zoon

Bezoekers bekeken ook