Itr Installatietechniek

Itr Installatietechniek is een Installatiebedrijf gelegen aan De Iepenwei 12 in Geldermalsen.

Meer informatie over Itr Installatietechniek in Geldermalsen

ITR Installatietechniek is een jong en dynamisch bedrijf dat gespecialiseerd is in loodgieterswerk, verwarmingsinstallaties, duurzame techniek en ventilatie installaties. Ze bieden kwaliteit, eerlijk advies en bedrijfszekere installaties. Op het gebied van loodgieterswerk voeren ze alle werkzaamheden uit die te maken hebben met riolering, water, gas, dakgoten, zinkwerk en hemelwaterafvoeren. Daarnaast zijn ze ook gespecialiseerd in het ontwerpen en aanleggen van loodgieterswerk voor zowel woningbouw als utiliteit. Voor verwarmingsinstallaties bieden ze complete CV installaties, onderhoud en vervanging van CV ketels en warmtepompen. Ook leveren en monteren ze duurzame oplossingen zoals gasloze en hybride opstellingen met warmtepompen. Op het gebied van ventilatie installaties adviseren en monteren ze complete systemen voor zowel woningbouw als utiliteit. Daarnaast bieden ze ook service en onderhoud, waarbij ze CV ketels installeren, jaarlijks onderhoud uitvoeren en problemen snel verhelpen. Het bedrijf heeft ook vacatures voor een monteur en een leerlingmonteur. Ze bieden een leuke baan met goede arbeidsvoorwaarden, scholingsmogelijkheden en doorgroeimogelijkheden. Je kunt contact met hen opnemen via telefoon, e-mail of door een bericht achter te laten op hun website.

Wil je weten wat Itr Installatietechniek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Itr Installatietechniek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Itr Installatietechniek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Itr Installatietechniek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Itr Installatietechniek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Itr Installatietechniek

Bezoekers bekeken ook