J. Boone Huisartsenpraktijk B.V.

J. Boone Huisartsenpraktijk B.V. is een Huisarts gelegen aan Zworrelstraat 81 in Herwijnen.

Meer informatie over J. Boone Huisartsenpraktijk B.V. in Herwijnen

In de huisartsenpraktijk van Herwijnen werken huisartsen samen met doktersassistenten, apothekersassistenten en praktijkondersteuners om huisartsgeneeskundige zorg te bieden. Momenteel is het erg druk in de zorg, ook in deze praktijk. Om de zorg te kunnen blijven bieden, vragen ze de patiënten om rekening te houden met enkele zaken. Een co-assistent van het Universitair Medisch Centrum Utrecht zal gedurende enkele weken in de praktijk meewerken. Als dit bezwaarlijk is, kunnen patiënten dit aangeven. Het is belangrijk om afspraken tijdig af te zeggen, minimaal 24 uur van tevoren. Indien nodig kan een andere patiënt in de plaats worden gepland. Er zijn kluisjes beschikbaar naast de ingang van de praktijk waar medicatie kan worden afgehaald. Patiënten kunnen contact opnemen met de apothekersassistente voor uitleg en een unieke code om het kluisje te openen. Vanaf 13-09-2021 is er een belangrijke wijziging voor bloedafname in de praktijk. Patiënten kunnen toestemming geven voor het uitwisselen van medische gegevens bij een calamiteit. Daarnaast kunnen patiënten zich aanmelden voor het Patiëntportaal en is er een nieuwe service genaamd Kijksluiter, waarin informatie over medicijnen wordt gegeven in een animatievideo. De praktijk is telefonisch bereikbaar op werkdagen op specifieke tijden, en buiten deze uren kunnen spo.

Wil je weten wat J. Boone Huisartsenpraktijk B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van J. Boone Huisartsenpraktijk B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij J. Boone Huisartsenpraktijk B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je J. Boone Huisartsenpraktijk B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar J. Boone Huisartsenpraktijk B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. J. Boone Huisartsenpraktijk B.V.

Bezoekers bekeken ook