Jammo Já

Jammo Já is een Restaurant gelegen aan Voorstraat 60a in Beesd.

Meer informatie over Jammo Já in Beesd

Jammo Ja' is een Italiaans restaurant dat gespecialiseerd is in ambachtelijke gerechten. Een van hun specialiteiten is panettone, een traditioneel Italiaans recept. Ze bieden ook heerlijke desserts aan, zoals Delizia a Limone, Delizia a Mascarpone, Ricotta e Pera en Crema Napoletana. Op hun website is er een galerij waar je hun heerlijke gerechten kunt bekijken. Je kunt ook een tafel reserveren en ze verwelkomen ook feesten in hun zaal. Het restaurant is gesloten op maandag, maar van dinsdag tot en met zondag zijn ze geopend van 12.00 tot 22.00 uur. Je kunt hen ook volgen op sociale media en contact met hen opnemen.

Wil je weten wat Jammo Já verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Jammo Já of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Jammo Já? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Jammo Já het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Jammo Já reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Jammo Já

Bezoekers bekeken ook