JB Mondzorg

JB Mondzorg is een Tandartspraktijk gelegen aan Koningsstraat 19 in Haaften.

Meer informatie over JB Mondzorg in Haaften

JB Mondzorg is een tandartspraktijk gevestigd in Haaften. Ze zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 8:30 uur tot 17:00 uur. Op woensdagavond zijn ze telefonisch bereikbaar tot 17:00 uur en behandelen ze tot 19:00 uur. In geval van spoed vragen ze om voor 10 uur 's ochtends te bellen, zodat ze dezelfde dag nog kunnen behandelen en pijn kunnen verlichten. Buiten openingstijden kunnen spoedgevallen terecht bij het Tandartsen Bemiddelingsbureau. Voor spoedgevallen zoals ernstig gezichtstrauma of hevige nabloedingen maken ze direct een afspraak. Andere pijnklachten kunnen ook dezelfde dag nog behandeld worden. Voor spoedgevallen buiten openingstijden kan contact opgenomen worden met het Tandartsen Bemiddelingsbureau. De contactgegevens van JB Mondzorg zijn te vinden op hun website. Ze hebben ook positieve beoordelingen ontvangen met een gemiddelde score van 9.5.

Wil je weten wat JB Mondzorg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van JB Mondzorg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij JB Mondzorg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je JB Mondzorg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar JB Mondzorg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. JB Mondzorg

Bezoekers bekeken ook