JEFTA fashion&more

JEFTA fashion&more is een Damesmode gelegen aan Kerkstraat 37 in Geldermalsen.

Meer informatie over JEFTA fashion&more in Geldermalsen

JEFTA fashion&more is een kledingwinkel in Geldermalsen die bekend staat om de mooie merken, eerlijk advies en hoge service. Het team is altijd bezig met het volgen van de nieuwste trends en het organiseren van leuke evenementen. Klanten kunnen genieten van een kopje koffie of thee in de winkel, terwijl ze advies krijgen van het behulpzame en enthousiaste team. JEFTA biedt een mooie en diverse collectie voor zowel jong als oud, met goede kwaliteit en prachtige accessoires. Daarnaast organiseert JEFTA modeshows en seizoenmodeflitsen, die ook te volgen zijn via Facebook en Instagram. Anneke, een tevreden klant, benadrukt het feit dat ze graag bij JEFTA winkelt vanwege de geweldige service en het ruime aanbod. Je kunt contact opnemen met JEFTA via hun website, telefoonnummer of e-mailadres.

Wil je weten wat JEFTA fashion&more verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van JEFTA fashion&more of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij JEFTA fashion&more? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je JEFTA fashion&more het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar JEFTA fashion&more reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. JEFTA fashion&more

Bezoekers bekeken ook