Jij & Ik kapsalon

Jij & Ik kapsalon is een Kapper gelegen aan Peppelbos 58 in Geldermalsen.

Meer informatie over Jij & Ik kapsalon in Geldermalsen

In de salon Jij & Ik draait alles om het vinden van de perfecte haarstijl die echt bij jou past. De eigenaar van de salon luistert naar jouw wensen en geeft indien gewenst advies. Niet alleen wordt er gekeken naar je gezicht, maar ook naar je kledingstijl en uitstraling. Iedereen heeft een unieke en mooie uitstraling en daar wordt veel aandacht aan besteed. In de salon wordt iedereen gewaardeerd en de eigenaar doet haar best om jou tevreden te stellen. Voor actuele informatie kan je terecht op de Facebook pagina van de salon. De salon is gevestigd op Peppelbos 58 in Geldermalsen en het telefoonnummer is 06 41821842.

Wil je weten wat Jij & Ik kapsalon verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Jij & Ik kapsalon of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Jij & Ik kapsalon? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Jij & Ik kapsalon het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Jij & Ik kapsalon reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Jij & Ik kapsalon

Bezoekers bekeken ook