Jolanda Geels

Jolanda Geels is een Communicatieadviesbureau gelegen aan De Bouwing in Geldermalsen.

Meer informatie over Jolanda Geels in Geldermalsen

Als persklaarmaker en corrector kan ik je helpen om van jouw manuscript een fantastisch boek te maken. Als persklaarmaker zorg ik voor de een-na-laatste controlestap, waarbij ik onder andere kijk naar inconsequenties en de technische staat van het manuscript. Als corrector verzorg ik de allerlaatste stap, waarbij ik de spelling, grammatica en vormgeving controleer. Ben je op zoek naar een persklaarmaker of is je manuscript klaar voor de laatste correctieronde, neem dan gerust contact met mij op. Ik ben een taalgekkie die met veel plezier bezig is met het persklaarmaken en corrigeren van manuscripten. Mijn klanten zijn zeer tevreden over mijn werk en bevelen mij aan. Je kunt mijn gegevens vinden op mijn website.

Wil je weten wat Jolanda Geels verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Jolanda Geels of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Jolanda Geels? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Jolanda Geels het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Jolanda Geels reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Jolanda Geels

Bezoekers bekeken ook