Just pretty by Puck

Just pretty by Puck is een Nagelstudio gelegen aan Dreef 14 in Haaften.

Meer informatie over Just pretty by Puck in Haaften

Just Pretty By Puck is een beautysalon in Haaften die verschillende schoonheidsbehandelingen aanbiedt. Ze zijn gespecialiseerd in (bruids) visagie en kunnen de gewenste make-up aanbrengen. Daarnaast bieden ze ook (bruids) hairstyling aan, waarbij ze het haar mooi kunnen maken, opsteken, krullen, stylen en nog veel meer. Ze bieden ook wimperextensions aan, zowel de One By One techniek waarbij één nephaartje op één echt haartje wordt geplaatst voor een natuurlijk effect, als de Russian Volume techniek waarbij twee tot zes nephaartjes op één echt haartje worden geplaatst voor een volle glamorous look. Verder bieden ze ook browstyling aan, waarbij ze de wenkbrauwen waxen, epileren, knippen, verven en afstylen met make-up. Het is ook mogelijk om Henna Brows te laten zetten. Tot slot bieden ze allround nagelstyling aan met Easygel, Acryl en Gellak met Rubberbase. De salon wordt gerund door Puck.

Wil je weten wat Just pretty by Puck verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Just pretty by Puck of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Just pretty by Puck? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Just pretty by Puck het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Just pretty by Puck reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Just pretty by Puck

Bezoekers bekeken ook