Kachels&Zo

Kachels&Zo is een Winkel voor open haarden/kachels gelegen aan Dorpsstraat 31 in Rhenoy.

Meer informatie over Kachels&Zo in Rhenoy

Kachels&Zo is de specialist op het gebied van rookkanalen en kachelmaterialen in Nederland en België. Ze bieden hoogwaardige producten van Nederlands fabricaat en geven professioneel advies. Het rookkanaal en de rookgasafvoer systemen voldoen aan strenge keuringseisen en worden veilig en betrouwbaar geleverd. Daarnaast biedt Kachels&Zo een goede prijs/kwaliteit verhouding en zijn ze bereikbaar voor vragen via e-mail of telefoon. Ze kunnen ook maatwerk producten leveren, zoals RVS verlopen, haardschermen, aslades en vloerplaten. Het aanmaken van een account heeft veel voordelen.

Wil je weten wat Kachels&Zo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kachels&Zo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kachels&Zo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kachels&Zo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Kachels&Zo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kachels&Zo

Bezoekers bekeken ook