Kado Tante & more

Kado Tante & more is een Cadeauwinkel gelegen aan Kerkstraat 47 in Geldermalsen.

Meer informatie over Kado Tante & more in Geldermalsen

Welkom in de gezelligste winkel van Gelderland, Kado Tante trends & more in Geldermalsen. Sinds 4 augustus zijn we nu al 1 jaar open. Naast kleding, sieraden, tassen, huisgeuren en woonaccessoires, biedt onze nieuwe winkel ook heerlijke handgemaakte chocolade delicatesse, koffie en thee in samenwerking met Thee Zusje Koffie & More. Als u vragen heeft, horen we dat graag. Volg ons op Instagram en Facebook om altijd op de hoogte te blijven van nieuwe producten en leuke acties. Onze openingstijden zijn dinsdag t/m zaterdag van 10:00 tot 17:30 uur en op vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur. Op zondag en maandag zijn we gesloten. U kunt ons vinden op Kerkstraat 47 in Geldermalsen en contact met ons opnemen via 0345 228565 of info@kadotante.nl.

Wil je weten wat Kado Tante & more verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kado Tante & more of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kado Tante & more? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kado Tante & more het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Kado Tante & more reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kado Tante & more

Bezoekers bekeken ook