Kapperij M & M

Kapperij M & M is een Kapper gelegen aan Prins Willem-Alexanderstraat 19A in Deil.

Meer informatie over Kapperij M & M in Deil

Welkom op de website van Kapperij M&M in Deil. In onze kapsalon knippen, kleuren en stylen wij met veel plezier jouw haren. Zowel dames, heren als kinderen zijn welkom om plaats te nemen in één van onze stoelen. Onder het genot van een kopje koffie of thee kun je genieten van een behandeling die volledig wordt afgestemd op jouw wensen. Als je niet precies weet wat je met je haren wilt, geven wij graag advies. Ons doel is dat jij tevreden onze kapsalon verlaat, met de juiste coupe, kleur en tips om zelf je haren in model te brengen. Wil je een compleet nieuwe look? Wij kunnen je ook een metamorfose geven. Om een afspraak te maken kun je ons bellen of een Whatsapp bericht sturen. Tot snel in onze salon!

Wil je weten wat Kapperij M & M verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kapperij M & M of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kapperij M & M? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kapperij M & M het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Kapperij M & M reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kapperij M & M

Bezoekers bekeken ook