Kapsalon Hairwijnen

Kapsalon Hairwijnen is een Kapper gelegen aan Achterweg 37 in Herwijnen.

Meer informatie over Kapsalon Hairwijnen in Herwijnen

Mijn naam is Natasja en ik ben 26 jaar oud. Ik ben al 9 jaar lang kapster en heb onlangs mijn eigen kapsalon geopend in april 2022. Ondanks dat ik nog maar net mijn eigen salon heb, heb ik al veel ervaring en volg ik regelmatig cursussen om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en trends in de kleurtechnieken. Het belangrijkste voor mij is dat mijn klanten zich op hun gemak voelen in mijn salon, daarom neem ik altijd de tijd voor ze en bied ik ze een kopje koffie of thee aan om even te ontspannen. En als je je afvraagt waarom mijn salon Hairwijnen heet, is dat omdat het is gevestigd in het mooie dorp Herwijnen!

Wil je weten wat Kapsalon Hairwijnen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kapsalon Hairwijnen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kapsalon Hairwijnen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kapsalon Hairwijnen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Kapsalon Hairwijnen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kapsalon Hairwijnen

Bezoekers bekeken ook