KBB Betonstaal & Betonwerken

KBB Betonstaal & Betonwerken is een Bouwbedrijf gelegen aan De Klingelenberg 11 in Tuil.

Meer informatie over KBB Betonstaal & Betonwerken in Tuil

KBB Betonstaal & Betonwerken is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren en verwerken van wapeningsstaal en het storten en afwerken van betonvloeren, fundaties en betonelementen. Het bedrijf is opgericht in 2019 door D. Schrörs met als doel een goed netwerk op te bouwen en tevreden relaties te voorzien van alle gewenste diensten. Ze hebben in de loop der jaren veel ervaring opgedaan en hebben al verschillende grote en kleine projecten afgerond, zoals woningbouw, renovatie, aan- en uitbouw, utiliteitsbouw en industriële bouw.

Wil je weten wat KBB Betonstaal & Betonwerken verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van KBB Betonstaal & Betonwerken of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij KBB Betonstaal & Betonwerken? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je KBB Betonstaal & Betonwerken het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar KBB Betonstaal & Betonwerken reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. KBB Betonstaal & Betonwerken

Bezoekers bekeken ook