Kersenboekje

Kersenboekje is een Winkel gelegen aan Grotestraat 24 in Varik.

Meer informatie over Kersenboekje in Varik

Het Kersenboekje is een boekje dat alles bevat wat je wilt weten over kersen. Van leuke weetjes tot recepten uit de 17e eeuw, interessante feiten en de beleving van kersen toen en nu. Het boekje bevat zelfs een Japans sprookje dat een knipoog geeft naar de rol van kersenbloesem in Japan. Dankzij moderne technieken en gedreven fruittelers is de kers weer helemaal terug in Nederland. Marie-Jan Ousen, de auteur van het boekje, groeide op in de Betuwe en heeft haar hele leven al een passie voor kersen. Ze heeft veel informatie verzameld en besloot in 2016 een boekje over kersen samen te stellen. Marie-Jan heeft eerder een boek geschreven over fruit en heeft haar eigen uitgeverij opgericht.

Wil je weten wat Kersenboekje verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kersenboekje of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kersenboekje? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kersenboekje het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Kersenboekje reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kersenboekje

Bezoekers bekeken ook