Keurslager Arisse Vleesch

Keurslager Arisse Vleesch is een Slagerij gelegen aan Dorpsplein 7 in Beesd.

Meer informatie over Keurslager Arisse Vleesch in Beesd

Arisse Vleesch Keurslager is een slagerij in Beesd die bekend staat om het werken met het beste vlees. Ze hebben nu ook meer plantaardige producten in hun assortiment. In de winkel kun je terecht voor gezonde en lekkere vleeswaren, gourmet en hapjes. Daarnaast bereiden ze elke middag verse maaltijden en bieden ze catering aan voor buffetten en barbecuefeesten. Hun trots is Arisse Rund, het rundvlees afkomstig van de boerderij van Cees zijn ouders in Kapel-Avezaath. Ze hebben ook cadeaukaarten beschikbaar en bieden verschillende culinaire opties, zoals feestelijke buffetten en voorverpakte maaltijden. Ook kunnen ze helpen bij het samenstellen van een barbecue menu. De openingstijden zijn niet vermeld in de tekst.

Wil je weten wat Keurslager Arisse Vleesch verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Keurslager Arisse Vleesch of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Keurslager Arisse Vleesch? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Keurslager Arisse Vleesch het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Keurslager Arisse Vleesch reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Keurslager Arisse Vleesch

Bezoekers bekeken ook