Keurslager Hans van der Burg

Keurslager Hans van der Burg is een Slagerij gelegen aan Geldersestraat 36 in Geldermalsen.

Meer informatie over Keurslager Hans van der Burg in Geldermalsen

Keurslager Hans van der Burg is al meer dan 30 jaar een begrip in Geldermalsen. In hun winkel bieden ze het beste vlees, zelfgemaakte vleeswaren en diverse maaltijden. Op hun website geven ze een kijkje in hun keuken en delen ze hun passie voor het slagersvak. Hun producten worden jaarlijks bekroond met het predicaat 'Met Goud Bekroond'. Ze hebben ook een ruim aanbod aan vleesproducten en delen graag hun inspiratie via hun magazine en recepten op de website. Het slagersvak is hun trots en hun passie proef je terug in hun producten. Daarnaast bieden ze ook cadeaukaarten aan die je kunt kopen en verzilveren bij elke Keurslager in Nederland.

Wil je weten wat Keurslager Hans van der Burg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Keurslager Hans van der Burg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Keurslager Hans van der Burg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Keurslager Hans van der Burg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Keurslager Hans van der Burg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Keurslager Hans van der Burg

Bezoekers bekeken ook