Kijk & Zie Fotoschool

Kijk & Zie Fotoschool is een Fotograaf gelegen aan Bolspil 49 in Geldermalsen.

Meer informatie over Kijk & Zie Fotoschool in Geldermalsen

Kijk & Zie Fotoschool, opgericht door Joris Dijkema, is gericht op het leren fotograferen en inspireren van mensen. Joris nam in 2012 afscheid van zijn baan als jurist en besloot zich fulltime bezig te houden met fotografie en het begeleiden van mensen. Hoewel hij geen technisch persoon is, waarderen cursisten zijn duidelijke uitleg. Hij helpt mensen met tips, inspiratie en onafhankelijk advies over apparatuur op zijn blog. Joris heeft verschillende prijzen en nominaties gewonnen in (inter)nationale fotowedstrijden. Hij biedt fotografiecursussen en workshops aan, zowel online als op locatie. Daarnaast is er een VIP Begeleidingsprogramma met video's en feedback. Ook zijn er avondcursussen en vervolgcursussen waarbij cursisten persoonlijke feedback krijgen. Er zijn positieve ervaringen van cursisten die de cursussen hebben gevolgd. Mensen kunnen het gratis e-book ontvangen en toegang krijgen tot de video's.

Wil je weten wat Kijk & Zie Fotoschool verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kijk & Zie Fotoschool of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kijk & Zie Fotoschool? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kijk & Zie Fotoschool het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Kijk & Zie Fotoschool reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kijk & Zie Fotoschool

Bezoekers bekeken ook