Kinderopvang Lingewaal B.V.

Kinderopvang Lingewaal B.V. is een Kinderopvang gelegen aan Mildijk 109 in Vuren.

Meer informatie over Kinderopvang Lingewaal B.V. in Vuren

De Kinderkamer in Vuren is een kinderdagverblijf, peuterspeelzaal en buitenschoolse opvang voor de regio Gorinchem. Het team van pedagogisch medewerkers zorgt ervoor dat uw kind zich veilig en vertrouwd voelt en samen met andere kinderen kan spelen en leren. Ze leren spelenderwijs vaardigheden die nodig zijn voor sociale relaties en er is aandacht voor elk kind. De focus ligt niet alleen op opvang, maar ook op persoonlijk contact en ondersteuning bij de ontwikkeling en het plezier maken van uw kind. Daarnaast biedt De Kinderkamer exclusief maatwerk kinderopvang, zowel voor baby's als voor schoolgaande kinderen. U kunt uw kind alvast laten wennen aan spelen met leeftijdsgenootjes bij de peuteropvang. De contactgegevens van De Kinderkamer zijn te vinden op de website.

Wil je weten wat Kinderopvang Lingewaal B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kinderopvang Lingewaal B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderopvang Lingewaal B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderopvang Lingewaal B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Kinderopvang Lingewaal B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kinderopvang Lingewaal B.V.

Bezoekers bekeken ook