Kleur & Sfeeradvies B.V.

Kleur & Sfeeradvies B.V. is een Schilder gelegen aan Rijthoek 17 A in Haaften.

Meer informatie over Kleur & Sfeeradvies B.V. in Haaften

Met meer dan 30 jaar ervaring als ambachtsschilder kan Kleur en Sfeer u adviseren over kleuren en materialen in hun showroom in Haaften. Ze zijn gespecialiseerd in het maken van een op maat gemaakt kleurenplan en geven graag een persoonlijk en professioneel kleuradvies. Naast schilderen kunnen ze ook de Castle Stones vloeren voor u leggen. Met een team van vier vakmannen kunnen ze al deze werkzaamheden voor u uitvoeren. U kunt langskomen in de showroom of contact opnemen voor kleuradvies aan huis. Op vrijdag staat de koffie klaar in de showroom en u kunt ook een afspraak maken op donderdag en zaterdag. Bij Kleur en Sfeer werken ze alleen met hoogwaardige producten zoals de verf van Pure & Original, de plavuizen en tegels van Castle Stones en de buitenlakken van Sigma. Ze zijn gespecialiseerd in de producten en kleuren van Pure & Original en kunnen altijd een verfsoort- en kleur vinden die perfect past bij uw woning. In de showroom kunt u ook stijlkamers zien en persoonlijk kleuradvies krijgen. Daarnaast bieden ze de unieke Castle Stones vloeren aan, die zorgen voor een authentieke en sfeervolle uitstraling in ieder huis. De kwaliteitsstenen worden met de hand gemaakt en zijn geschikt voor elke ruimte in huis. U kunt langskomen bij Kleur en Sfeer om alle modellen in diverse kleuren en formaten te ontdekken.

Wil je weten wat Kleur & Sfeeradvies B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kleur & Sfeeradvies B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kleur & Sfeeradvies B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kleur & Sfeeradvies B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Kleur & Sfeeradvies B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kleur & Sfeeradvies B.V.

Bezoekers bekeken ook