Klop Fysiotherapie, Fysiotherapie West Betuwe

Klop Fysiotherapie, Fysiotherapie West Betuwe is een Fysiotherapeut gelegen aan De Panoven 25 in Geldermalsen.

Meer informatie over Klop Fysiotherapie, Fysiotherapie West Betuwe in Geldermalsen

Fysiotherapie en Kinderfysiotherapie West Betuwe is een samenwerking tussen Klop Fysiotherapie en Kos Kinderfysiotherapie. Ze bieden kinderfysiotherapie en fysiotherapie voor volwassenen, waarbij persoonlijke benadering centraal staat. Je kunt je aanmelden via de website of telefonisch een afspraak maken, zonder verwijzing van de huisarts. Indien nodig bieden ze ook behandelingen aan huis. Daarnaast biedt Klop Fysiotherapie ook voedingsadvies en begeleiding bij afvallen. Ze hebben verschillende diensten, zoals fysiotherapie voor volwassenen, kinderfysiotherapie, gewichtsconsulentie en medische fitness. Ze zijn gevestigd in de regio West Betuwe en bieden hun diensten aan verschillende plaatsen in de omgeving. Ze hebben een geduldige en meedenkende aanpak, waarbij ze verder kijken dan alleen de klacht en stimulerende adviezen geven. Verder is er nog nieuws over voeding- en gewichtsconsult, contracten met zorgverzekeraars voor 2023 en een vacature voor een ZZP algemeen fysiotherapeut in Geldermalsen. Je kunt contact met hen opnemen voor het maken van een afspraak.

Wil je weten wat Klop Fysiotherapie, Fysiotherapie West Betuwe verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Klop Fysiotherapie, Fysiotherapie West Betuwe of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Klop Fysiotherapie, Fysiotherapie West Betuwe? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Klop Fysiotherapie, Fysiotherapie West Betuwe het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Klop Fysiotherapie, Fysiotherapie West Betuwe reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Klop Fysiotherapie, Fysiotherapie West Betuwe

Bezoekers bekeken ook