Koren Autoparts Geldermalsen B.V.

Koren Autoparts Geldermalsen B.V. is een Automaterialenwinkel gelegen aan Poppenbouwing 4 in Geldermalsen.

Meer informatie over Koren Autoparts Geldermalsen B.V. in Geldermalsen

Koren Autoparts heeft twee vestigingen in het midden van Nederland, namelijk Geldermalsen en Culemborg. In Geldermalsen is de hoofdvestiging gevestigd waar ze klanten in een straal van ongeveer 50 km voorzien van goederen. Ze hebben hier ook de mogelijkheid om benzine- en dieselverstuivers te testen. Daarnaast zijn ze partner van Diesel Buchli sinds 2010 en kunnen ze verstuivers uit hun eigen voorraad leveren. Ze bieden ook reiniging voor roetfilters aan via Diesel Buchli en hebben een afhaaldepot van GASCO gassen. In Culemborg, het filiaal, kunnen klanten terecht voor gangbare autoslijtdelen en hebben ze een breed assortiment gereedschappen van merken zoals Beta, Facom, Stahlwille, Hazet en Sonic. Ze hebben ook een ruime voorraad professionele poetsmiddelen van het merk System. Al deze artikelen kunnen ook in Geldermalsen besteld worden, aangezien ze een vaste routedienst hebben tussen de twee vestigingen om een snelle levering te garanderen.

Wil je weten wat Koren Autoparts Geldermalsen B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Koren Autoparts Geldermalsen B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Koren Autoparts Geldermalsen B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Koren Autoparts Geldermalsen B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Koren Autoparts Geldermalsen B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Koren Autoparts Geldermalsen B.V.

Bezoekers bekeken ook