Kreeft Opleidingen Geldermalsen

Kreeft Opleidingen Geldermalsen is een Rijschool gelegen aan A.H.H. Tolhuisenstraat 21 in Meteren.

Meer informatie over Kreeft Opleidingen Geldermalsen in Meteren

Kreeft Opleidingen is een landelijk opleidingscentrum op het gebied van Verkeer, Transport, Logistiek, Arbo en Veiligheid. Ze bieden diverse opleidingen aan, waaronder chauffeursopleidingen, opleidingen voor het behalen van verschillende rijbewijzen (A, B, BE, C, CE, C1, T en D), en opleidingen voor het personenvervoer. Daarnaast bieden ze ook trainingen aan op het gebied van gevaarlijke stoffen, heftruck- en reachtruckbestuurders, BHV en VCA. Kreeft Opleidingen heeft een modern opleidings- en examencentrum in Hoogeveen en biedt ook incompany trainingen aan. Ze zijn ISO 9001 gecertificeerd en geautoriseerd door het ministerie van Verkeer en Waterstaat. Kreeft Opleidingen heeft ook vestigingen in Friesland en Hardenberg.

Wil je weten wat Kreeft Opleidingen Geldermalsen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kreeft Opleidingen Geldermalsen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kreeft Opleidingen Geldermalsen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kreeft Opleidingen Geldermalsen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Kreeft Opleidingen Geldermalsen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kreeft Opleidingen Geldermalsen

Bezoekers bekeken ook