Kringloopkas

Kringloopkas is een Kringloopwinkel gelegen aan Achterweg 57 in Herwijnen.

Meer informatie over Kringloopkas in Herwijnen

Welkom in de kringloopkas Herwijnen! Deze winkel heeft een oppervlakte van 300m2, dus er is genoeg ruimte om rond te snuffelen en op zoek te gaan naar koopjes. Op woensdagmiddag en zaterdagochtend kun je de kringloopkas bezoeken aan de Achterweg 57 in Herwijnen. Op zaterdagochtend kun je tussen 9:00 en 12:00 uur ook spullen brengen aan de zij-ingang van de kas. Er zijn verschillende betaalmogelijkheden, zoals contant betalen met biljetten tot € 50 en pinnen. Momenteel gelden er geen coronamaatregelen meer. De kringloopkas heeft als doel om tweedehands en herbruikbare producten weer waarde te geven en bij te dragen aan het milieu. De opbrengsten gaan naar het onderhoud van het kerkgebouw, de pastorie en andere gebouwen van de Hervormde Gemeente Herwijnen. Het actuele aanbod kun je bekijken op Marktplaats en op de Facebookpagina van de kringloopkas. Spullen kun je inleveren aan de zijkant van de kas op zaterdagochtend tussen 9:00 en 12:00 uur. Het bezoekadres van de kringloopkas is Achterweg 57, 4171 BA Herwijnen. De openingstijden zijn woensdagmiddag van 13:00 tot 16:30 uur en zaterdagochtend van 09:00 tot 12:00 uur. Voor meer informatie kun je contact opnemen via info@kringloopkas.nl.

Wil je weten wat Kringloopkas verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kringloopkas of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kringloopkas? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kringloopkas het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Kringloopkas reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kringloopkas

Bezoekers bekeken ook