Kringloopschuur en Kledinghuis Heidewaard

Kringloopschuur en Kledinghuis Heidewaard is een Tweedehandswinkel gelegen aan Heideweg 12 in Waardenburg.

Meer informatie over Kringloopschuur en Kledinghuis Heidewaard in Waardenburg

Boerderij Heidewaard is een plek waar mensen met een hulpvraag en buurtbewoners welkom zijn. De boerderij investeert graag in mensen door beschikbaar te zijn en met liefde en ervaring te helpen. Naast de zorgboerderij en buurtboerderij, heeft Heidewaard ook een pluimveehouderij, boekwinkel, ontmoetingshuis, praathuis voor nieuwe Nederlanders, kringloopschuur en kledinghuis. Voor de jeugd is er veel ruimte binnen en buiten waar ze dagbesteding kunnen doen om in balans te komen. De activiteiten helpen bij het ontwikkelen van zelfvertrouwen, vaardigheden en verantwoordelijkheid. Daarnaast bieden ze mogelijkheden voor leer/werk, participatie en re-integratie trajecten. Voor meer informatie of een bezoek aan Heidewaard, kunnen mensen contact opnemen via e-mail of telefoon.

Wil je weten wat Kringloopschuur en Kledinghuis Heidewaard verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kringloopschuur en Kledinghuis Heidewaard of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kringloopschuur en Kledinghuis Heidewaard? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kringloopschuur en Kledinghuis Heidewaard het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Kringloopschuur en Kledinghuis Heidewaard reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kringloopschuur en Kledinghuis Heidewaard

Bezoekers bekeken ook