Kringloopwinkel De Cirkel

Kringloopwinkel De Cirkel is een Kringloopwinkel gelegen aan Rijnstraat 51d in Geldermalsen.

Meer informatie over Kringloopwinkel De Cirkel in Geldermalsen

Vanuit de gemeente is er een kringloopwinkel genaamd 'De Cirkel' actief, die al 22 jaar lang gebruikte spullen en kleding accepteert. Veel mensen in Geldermalsen en omgeving weten de winkel regelmatig te vinden. Het adres van de winkel is Rijnstraat 51-D in Geldermalsen. Je kunt contact opnemen via decirkel@gergemtrichtgeldermalsen.nl of via telefoonnummer 0345-574778. De openingstijden zijn op dinsdag van 13.00 tot 16.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. De kringloopwinkel is verhuisd naar een nieuw pand dat groter is en rolstoeltoegankelijk. Het enthousiaste team staat klaar om klanten te helpen. De winkel is opgericht om geld in te zamelen voor de aflossing van het kerkgebouw. De Bethelkerk, waar de Gereformeerde Gemeente Tricht-Geldermalsen samenkomt, bevindt zich op Laan van Leeuwenstein 10 in Geldermalsen. Je kunt contact opnemen via bethelkerk@gergemtrichtgeldermalsen.nl of via telefoonnummer 0345 582409.

Wil je weten wat Kringloopwinkel De Cirkel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kringloopwinkel De Cirkel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kringloopwinkel De Cirkel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kringloopwinkel De Cirkel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Kringloopwinkel De Cirkel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kringloopwinkel De Cirkel

Bezoekers bekeken ook