Laco sporthal Geldermalsen

Laco sporthal Geldermalsen is een Sportcomplex gelegen aan Randweg 7 in Geldermalsen.

Meer informatie over Laco sporthal Geldermalsen in Geldermalsen

Laco zwembad Geldermalsen is een multifunctionele sport- en vrijetijdsaccommodatie, bestaande uit 2 afzonderlijk gelegen complexen. Het binnenbad bestaat uit verschillende zwembaden en biedt ook ontspanningsmogelijkheden zoals een sauna en stoombad. Daarnaast worden er zwemlessen en groepslessen aangeboden voor jong en oud. Het horecagedeelte biedt de mogelijkheid om even tot rust te komen. De sporthal heeft twee squashbanen en kan gebruikt worden voor allerlei zaalsporten. Ook hier is een horecagedeelte aanwezig. Het zwembad en de sporthal zijn alleen toegankelijk met elektronische betaling. Voor meer informatie over het aanbod, openingstijden, tarieven en lessen kan contact worden opgenomen met Laco Geldermalsen.

Wil je weten wat Laco sporthal Geldermalsen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Laco sporthal Geldermalsen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Laco sporthal Geldermalsen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Laco sporthal Geldermalsen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Laco sporthal Geldermalsen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Laco sporthal Geldermalsen

Bezoekers bekeken ook