Landgoedwinkel Heerlijkheid Mariënwaerdt

Landgoedwinkel Heerlijkheid Mariënwaerdt is een Kruidenier gelegen aan Oude Waag 21 in Beesd.

Meer informatie over Landgoedwinkel Heerlijkheid Mariënwaerdt in Beesd

De landbouw op landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt is volledig biologisch. Ze bereiden heerlijke biologische delicatessen en sappen op ambachtelijke wijze volgens oude familierecepten. Ze gebruiken hiervoor de oogst uit de moestuin en van de hoogstambomen, aangevuld met ingrediënten van biologische landbouwbedrijven uit de streek. Van de Lingegranen wordt meel gemalen voor brood, bakmengsels, pannenkoeken en koekjes. Ze produceren ook kaas van de melk van hun 200 Frisian Holsteiner koeien. Deze kaas is vegetarisch omdat ze plantaardig stremsel gebruiken. De producten zijn vol van smaak, zonder toevoeging van kleur-, geur- en smaakstoffen. Ze gebruiken deze producten ook op feesten en evenementen op het landgoed. De producten zijn verkrijgbaar in de landgoedwinkel, de Landgoedkeuken in Utrecht en in de webshop. Naast de delicatessen worden ook kerst- en geschenkpakketten en non-food producten aangeboden. Ze hebben ook een boek met recepten waarin de bereiding van de delicatessen wordt beschreven. De biologische landgoedproducten worden verkocht in meer dan 250 delicatessenzaken in Nederland en worden ook gebruikt in de horeca.

Wil je weten wat Landgoedwinkel Heerlijkheid Mariënwaerdt verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Landgoedwinkel Heerlijkheid Mariënwaerdt of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Landgoedwinkel Heerlijkheid Mariënwaerdt? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Landgoedwinkel Heerlijkheid Mariënwaerdt het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Landgoedwinkel Heerlijkheid Mariënwaerdt reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Landgoedwinkel Heerlijkheid Mariënwaerdt

Bezoekers bekeken ook