Lashes by Alyss

Lashes by Alyss is een Schoonheidssalon gelegen aan De Tien Hont 4 in Vuren.

Meer informatie over Lashes by Alyss in Vuren

Mijn naam is Alyssa Nederlof en ik ben 28 jaar oud. Van jongs af aan ben ik al geïnteresseerd in mode en uiterlijke verzorging. Na het volgen van verschillende opleidingen, kwam ik erachter dat ik een eigen salon wilde starten. Ik heb altijd zelf wimperextensions laten zetten en experimenteerde graag met verschillende looks. Ik besloot dat ik dit ook wilde doen voor anderen. Ik begon met het volgen van cursussen en blijf mezelf continu bijscholen. Op mijn pagina kun je mijn werk bekijken en ik hoop snel van je te horen. Ik accepteer pinbetalingen en bied verschillende diensten aan, zoals wimperextensions, het verven van wenkbrauwen en wimpers, en epileren met touw. Je kunt altijd contact met me opnemen voor advies of het maken van een afspraak. Ik werk op afspraak, zowel overdag als 's avonds. Tot snel!

Wil je weten wat Lashes by Alyss verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Lashes by Alyss of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Lashes by Alyss? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lashes by Alyss het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Lashes by Alyss reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Lashes by Alyss

Bezoekers bekeken ook