Laura's Hair Fashion

Laura's Hair Fashion is een Kapper gelegen aan Dutry van Haeftenstraat 30 in Haaften.

Meer informatie over Laura's Hair Fashion in Haaften

Op zoek naar de perfecte haarstylist en make-up artist voor je bruiloft? Deze professional met 15 jaar ervaring is toegewijd aan jouw unieke wensen en een onvergetelijke ervaring. Of je nu een bruid bent die haar bruidskapsel en bruidsmake-up wil laten verzorgen, of je wilt deelnemen aan een workshop voor groepen, bij deze professional ben je aan het juiste adres. Je kunt je laten inspireren door de vele bruidjes die je zijn voorgegaan, en in haar blog deelt ze bruidsverhalen, -ervaringen, tips en andere weetjes. Klanten zijn erg tevreden en prijzen haar goede zorgen, professionaliteit en gezelligheid. Kortom, Laura is een vakvrouw met passie voor haar vak en een topper die haar klanten op en top laat voelen op hun speciale dag.

Wil je weten wat Laura's Hair Fashion verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Laura's Hair Fashion of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Laura's Hair Fashion? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Laura's Hair Fashion het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Laura's Hair Fashion reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Laura’s Hair Fashion

Bezoekers bekeken ook