LeBlanc BikeFit

LeBlanc BikeFit is een Fietsservices gelegen aan Veersteeg 1 in Spijk Gem Lingewaal.

Meer informatie over LeBlanc BikeFit in Spijk Gem Lingewaal

In de tekst wordt beschreven dat de LeBlanc BikeFit studio gesloten is van 26 augustus tot en met 11 september 2023 vanwege vakantie. De studio biedt fietsfits aan om de ideale fietspositie te vinden en comfort, blessures te voorkomen en prestaties te verbeteren. Een bezoek aan de studio is een leerzame ervaring waarbij alle contactpunten van de fiets worden doorgelopen en indien nodig aangepast. Afspraken kunnen gemaakt worden op werkdagen en soms ook in de avond of op zaterdag. De studio verkoopt ook fietsen van de merken JGuillem, Argon18 en Yoeleo en biedt onafhankelijk advies aan. Er zijn ook samenwerkingen met andere fietsmerken en specialisten. Er worden tarieven aangeboden voor verschillende niveaus van fietsfits. Klanten hebben positieve ervaringen gedeeld over de studio en de BikeFit service.

Wil je weten wat LeBlanc BikeFit verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van LeBlanc BikeFit of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij LeBlanc BikeFit? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je LeBlanc BikeFit het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar LeBlanc BikeFit reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. LeBlanc BikeFit

Bezoekers bekeken ook