Leendert van Steenis Auto's

Leendert van Steenis Auto's is een Autobedrijf/Garage gelegen aan Industrieweg 35 in Waardenburg.

Meer informatie over Leendert van Steenis Auto's in Waardenburg

Leendert van Steenis is een bedrijf dat gevestigd is in Waardenburg en zich bezighoudt met auto's. Ze bieden verschillende diensten aan, zoals het verkopen van nieuwe en tweedehands auto's, onderhoud en de jaarlijkse APK-keuring. Het bedrijf is centraal gelegen vlakbij de afrit A2. Ze staan bekend om hun persoonlijke service en aandacht voor elke klant. Op dit moment hebben ze een vacature voor een 1e/2e Autotechnicus en/of APK Keurmeester vanwege de groei van het bedrijf. Voor meer informatie kan er contact opgenomen worden via het opgegeven telefoonnummer.

Wil je weten wat Leendert van Steenis Auto's verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Leendert van Steenis Auto's of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Leendert van Steenis Auto's? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Leendert van Steenis Auto's het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Leendert van Steenis Auto's reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Leendert van Steenis Auto’s

Bezoekers bekeken ook