Li-cure Schoonheidssalon Waardenburg

Li-cure Schoonheidssalon Waardenburg is een Schoonheidssalon gelegen aan Veerstraat 13 in Waardenburg.

Meer informatie over Li-cure Schoonheidssalon Waardenburg in Waardenburg

Bij Li-Cure kunt u terecht voor diverse behandelingen op het gebied van pedicure, manicure en nagelstyling. De eigenaresse is een gediplomeerd medisch pedicure en aangesloten bij Provoet en het Kwaliteits Register Procert. Naast pedicure behandelingen biedt ze ook manicure behandelingen aan en is ze een allround nagelstyliste die werkt met professionele producten van Magnetic. De salon is gevestigd in Waardenburg. Voor pedicure behandelingen kunt u kiezen uit verschillende opties, zoals een complete behandeling of een deelbehandeling voor specifieke problemen zoals likdoorns of ingroeiende nagels. Ook zijn er extra opties zoals nagelreparatie, nagelbeugels, antidruktechniek en ortheses. Voor manicure zijn er verschillende pakketten beschikbaar, variërend van een basisbehandeling tot een luxe behandeling met een handenscrub, handenmasker en massage. U kunt zich ook inschrijven voor de nieuwsbrief van Li-Cure. De salon is gelegen aan de Veerstraat 13 in Waardenburg en u kunt contact opnemen via e-mail of telefoonnummer.

Wil je weten wat Li-cure Schoonheidssalon Waardenburg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Li-cure Schoonheidssalon Waardenburg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Li-cure Schoonheidssalon Waardenburg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Li-cure Schoonheidssalon Waardenburg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Li-cure Schoonheidssalon Waardenburg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Li-cure Schoonheidssalon Waardenburg

Bezoekers bekeken ook