Lidl

Lidl is een Supermarkt gelegen aan Achter 't Veer 36 in Geldermalsen.

Meer informatie over Lidl in Geldermalsen

In de tekst worden verschillende onderwerpen genoemd met betrekking tot de webshop van Lidl. Er wordt aangeraden om in te loggen bij je Lidl-account en je aan te melden voor de nieuwsbrief. Vervolgens worden verschillende categorieën in de webshop genoemd, zoals shopruiming, sinterklaascadeaus, wintersportartikelen, slaapartikelen, regenmode, keukenartikelen, tuingereedschap en loungewear. Daarnaast worden verschillende merken uitgelicht, zoals Parkside, Silvercrest, Crivit, Livarno home, Playtive, Livergy en Esmara. Er wordt ook vermeld dat de klantenservice bereikbaar is op bepaalde tijden en dat er verschillende betaalmogelijkheden en leveringsopties zijn. Tot slot wordt de Lidl app en de aanwezigheid op sociale media genoemd.

Wil je weten wat Lidl verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Lidl of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Lidl? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lidl het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Lidl reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Lidl

Bezoekers bekeken ook