Linge Loods Paradijs

Linge Loods Paradijs is een Fruit- en groentewinkel gelegen aan Oude Zuiderlingedijk 4b in Asperen.

Meer informatie over Linge Loods Paradijs in Asperen

Bij Linge Loods Paradijs kun je terecht voor je dagelijkse portie groente en fruit, evenals een uitgebreid assortiment aan streekproducten zoals kaas, jam, sap en vlees van de boerderij. Veel van deze producten zijn ook biologisch. Daarnaast kun je hier ook originele cadeaus vinden, zoals streekpakketten en fruitkistjes. In het boomgaardcafé kun je ontspannen met een cappuccino of verse kruidenthee en een huisgemaakt taartje, terwijl je geniet van de boomgaard. Op zaterdag is er heerlijk brood verkrijgbaar van bakkerij Kruim natuurbrood uit Culemborg, gebakken op een stenen vloer met natuurlijke gisten en biologisch steengemalen meel. Naast brood is er ook ander lekkers verkrijgbaar. De openingstijden zijn op donderdag, vrijdag en zaterdag van 9.30u tot 17.30u. Je kunt Linge Loods Paradijs vinden op Oude Zuiderlingedijk 4b in Asperen.

Wil je weten wat Linge Loods Paradijs verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Linge Loods Paradijs of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Linge Loods Paradijs? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Linge Loods Paradijs het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Linge Loods Paradijs reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Linge Loods Paradijs

Bezoekers bekeken ook