Lingerie by Janneke

Lingerie by Janneke is een Lingeriewinkel gelegen aan Geldersestraat 9 in Geldermalsen.

Meer informatie over Lingerie by Janneke in Geldermalsen

In deze tekst wordt reclame gemaakt voor verschillende lingeriecollecties. Er worden geen specifieke data genoemd, maar er worden wel enkele best verkochte items genoemd, zoals de Marie Jo Jane in de kleur Blue Velvet en de Prima Donna Deauville in de kleur nature. Verder wordt er advies op maat aangeboden door lingerie stylisten die een opleiding hebben gevolgd en het totale aanbod kennen. Het bedrijf heeft verschillende vestigingen in Geldermalsen, Gorinchem en Leerdam, waarvan de adressen en telefoonnummers worden vermeld. Er wordt ook de mogelijkheid geboden om je in te schrijven voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de SALE en andere acties.

Wil je weten wat Lingerie by Janneke verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Lingerie by Janneke of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Lingerie by Janneke? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lingerie by Janneke het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Lingerie by Janneke reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Lingerie by Janneke

Bezoekers bekeken ook