Linges Landje

Linges Landje is een Antiekwinkel gelegen aan Zuiderlingedijk 101 in Spijk Gem Lingewaal.

Meer informatie over Linges Landje in Spijk Gem Lingewaal

We zijn druk bezig met de verbouwing van ons huis en het onderhouden van ons voedselbos, dat in november 2022 is aangelegd. Daarom hebben we besloten om voorlopig te stoppen met onze theetuin. Onze winkel met mooie Franse brocante is open wanneer het bord aan de weg staat, en je kunt ook altijd aanbellen. Het eerstvolgende evenement is de Meimarkt op 20 mei 2023, waar lokale, duurzame en biologische ondernemers aanwezig zullen zijn. Daarnaast zijn we op zoek naar vrijwilligers die ons willen helpen bij het onderhoud van het voedselbos, en elke eerste vrijdagmiddag van de maand is er een gezamenlijke werkmiddag. Je kunt contact met ons opnemen via Instagram of e-mail voor het reserveren van een High Tea of andere vieringen. Onze winkel is momenteel niet open vanwege de verbouwing, maar je kunt altijd aanbellen om een kijkje te nemen. Het adres is Zuiderlingedijk 101, 4211BB Spijk (West Betuwe). Voor meer informatie kun je mailen naar info@lingeslandje.nl of bellen/appen naar 06-54604245.

Wil je weten wat Linges Landje verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Linges Landje of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Linges Landje? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Linges Landje het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Linges Landje reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Linges Landje

Bezoekers bekeken ook