LingeZicht Restaurant & Cocktailbar

LingeZicht Restaurant & Cocktailbar is een Restaurant gelegen aan Lingedijk 43 in Tricht.

Meer informatie over LingeZicht Restaurant & Cocktailbar in Tricht

Restaurant & Cocktailbar LingeZicht is een restaurant en cocktailbar op een prachtige locatie aan de Linge. Ze serveren gerechten en drankjes geïnspireerd door hun chef, met aandacht voor elk detail. Het menu biedt zowel klassieke recepten als nieuwe keukenavonturen, allemaal bereid met verse en duurzame ingrediënten. Naast het eten kunt u ook genieten van heerlijke cocktails, waarbij er voor elke smaak een perfecte combinatie is. Als u liever geen alcohol drinkt, hebben ze ook heerlijke mocktails. Het restaurant serveert lunch, diner, hapjes, cocktails, bieren en wijnen om van te genieten. U kunt reserveren via telefoon of e-mail. Het restaurant is geopend van woensdag tot en met zondag, met lunch van 12:00 tot 16:00 uur en diner van 17:30 tot 21:30 uur. Ze zijn gesloten op maandag en dinsdag. Het adres is Lingedijk 43, 4196HA Tricht.

Wil je weten wat LingeZicht Restaurant & Cocktailbar verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van LingeZicht Restaurant & Cocktailbar of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij LingeZicht Restaurant & Cocktailbar? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je LingeZicht Restaurant & Cocktailbar het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar LingeZicht Restaurant & Cocktailbar reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. LingeZicht Restaurant & Cocktailbar

Bezoekers bekeken ook