Lodewijk Living

Lodewijk Living is een Stofferingszaak gelegen aan 2e Industrieweg 12 in Asperen.

Meer informatie over Lodewijk Living in Asperen

Bij het ontwikkelen en stofferen van zitmeubelen biedt dit bedrijf allerlei soorten en maten. Het vakwerk is volledig van Hollandse bodem en wordt gedaan met Nederlandse leveranciers. Als je geïnteresseerd bent in een op maat gemaakte bank, kun je contact opnemen via het reactieformulier, de mail of telefoon. Ze maken banken helemaal naar jouw wens, met een ruime keuze aan bekledingsmaterialen. Met de grote collectie modellen van Lodewijk-Living kun je vrijwel elke opstelling realiseren, zoals een loungebank, grote hoekbank in U-opstelling, hoekbank met een eiland of gewoon met een armleuning. Alle banken worden naar jouw eigen wensen samengesteld en volledig in Asperen gemaakt.

Wil je weten wat Lodewijk Living verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Lodewijk Living of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Lodewijk Living? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lodewijk Living het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Lodewijk Living reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Lodewijk Living

Bezoekers bekeken ook