LOOKS by Nadieh

LOOKS by Nadieh is een Schoonheidssalon gelegen aan Evert Noolstraat 16 B in Heukelum.

Meer informatie over LOOKS by Nadieh in Heukelum

Wil jij alles weten over jouw huid en je huidconditie verbeteren? Dan kun je samen met LOOKS een behandelplan opstellen voor jouw huid. Ze bieden verschillende behandelingen aan, zoals lash & brow tint deals en lash tinting. LOOKS by Nadieh is gespecialiseerd in huidverbetering en huidverzorging en staat klaar om professioneel advies te geven. Je kunt ook cadeaubonnen kopen voor behandelingen in de salon. Voor het maken van een afspraak kun je contact opnemen via de gegevens die hierboven vermeld staan. Vergeet niet om je afspraak minimaal 24 uur van tevoren telefonisch te annuleren, anders wordt er 50% van de kosten in rekening gebracht. Parkeren is gratis en op eigen terrein.

Wil je weten wat LOOKS by Nadieh verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van LOOKS by Nadieh of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij LOOKS by Nadieh? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je LOOKS by Nadieh het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar LOOKS by Nadieh reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. LOOKS by Nadieh

Bezoekers bekeken ook